Search

Blog

M-SERİSİ (1000×1200 mm) MODÜLER SAÇAK

Ocak 6, 2018 at 1:48 pm in Genel, Ürünler by omurmar | Yorumlar Kapalı

Kapı üzeri Sundurma

M Serisi Modüler Saçak sistemleri, aluminyum destek ayakları ve 5 mm cidarlı polikarbonat yada 3 mm solid polikarbonat levha seçenekleri ile, metalik gri renkte 1000 mm derinlik 1200 mm uzunluk ölçülerindeki modüller halinde satılmaktadır.

Aluminyum destek ayakları, mühendislik plastiği destek ayaklı ürünlerde olduğu gibi şık bir tasarıma sahiptir. Modüller biribirine eklenerek istenilen uzunlukta uygulama yapılabilir. Daha çok işyeri ve villa kapı girişlerinde sundurma uygulaması olarak tercih edilen bu ürün, daha gösterişli bir prestij ürünüdür. Ayrıca, Banka ATM si, Otobüs bekleme durakları gibi farklı kullanım alanlarıda mevcuttur.

İstanbul Sundurma, Ankara Sundurma, İzmir Sundurma, Bursa Sundurma, Diyarbakır Sundurma, Adana Sundurma, Trabzon Sundurma, Edirne Sundurma,

Comments are closed.


MODÜLER SAÇAK

Flash Site

MARsida

Yapıda Yeni Ürünler Sundurma ihtiyacının en pratik çözümü olan Modüler Saçak sistemleri ekonomik sundurma modelleri ile ve Banyo Perdesi uygulamaları içerisinde, en pratik, estetik ve fonksiyonel çözüm olan Gizli Duş Perdesi ürünleri MARsida Dış Ticaret güvencesi ile ülke pazarına sunulmaktadır.
Yapılmış olan Sundurma, kapı saçak, villa giriş kapısı, uygulamalarını buradan görebilirsiniz.

Güvenik Kabini Sundurma Uygulaması

Veranda Sundurma Uygulaması

Pencere ve Kapı Sundurma Uygulaması

Bodrum Villa Sundurma Uygulaması

Villa Kanopi Saçak Uygulaması

Villa Giriş Saçağı

Kompozit Cephede Sundurma Saçak

Ürün Örnekleri ve Seri Bilgileri

Sundurma

sundurma.co